Systeem Integratie

SystemIntegration.png

Florinco is specialist op het gebied van systeem integratie. Als het gaat om het koppelen van apparaten, machines, robots, externe databases of ERP systemen. Florinco zorgt dat al uw afzonderlijke systemen een geheel worden, zodat procesbeheersing van uw productievloer gerealiseerd wordt! Dit zit tenslotte in ons DNA, onze naam staat namelijk voor Floor In Control.

De klassieke manier van systeem integratie levert veel complexiteit op, zie het linker plaatje, waarbij chaos systeem integratie ontstaat wanneer 5 partijen elk 4 manieren van communiceren moeten ondersteunen. Dat dit een dure oplossing is blijkt uit een eenvoudige rekensom: 5 x 4 protocollen = 20 specials!

Florinco doet dit anders. Door als systeem integrator de informatie te verzamelen en distribueren waar nodig ontstaat een beheersbaar ge├»ntegreerd systeem, waarbij protocollen van leveranciers van de te integreren systemen meestal gehandhaafd kunnen worden. De kosten: 5 protocollen + de intelligentie van de software van Florinco leveren het succes!