Referenties

Danny Fiere, directeur Bunnik Plants

"Ik heb alle mensen van Florinco leren kennen als meedenkend, probleemoplossend, flexibel en uitermate servicegericht. Niemand uitgezonderd. Dat is erg prettig en verfrissend als je samen een zeer complex project aan het doen bent. Daarin moet je elkaar volledig kunnen vertrouwen en dat is het geval."

Patrick Romeijn, Production Manager Anthura

"Berg-Vision is voor mij de software die real-time de actuele voorraad, en locatie van deze voorraad weergeeft. Er kunnen door de gebruikers selecties van deze voorraad opgevraagd worden op basis van de in Berg-Vision bekende partij-informatie zoals ras, leeftijd, teeltfase etc en waar deze zich bevindt . Aan deze selectie kan vervolgens een actie gekoppeld worden. Vaak betreft dit een logistieke actie waarbij de selectie van planten door het automatisch containertransport naar een bepaalde bestemming getransporteerd worden. Deze logistieke actie kan opgevolgd worden door een bewerking zoals oppotten, uitzetten, afleveren etc. Berg-Vision verwerkt automatisch de partij-mutaties die ontstaan bij de diverse bewerkingen zodat altijd de actuele voorraad en de locatie van deze voorraad inzichtelijk is.

De mogelijkheden die Vision biedt om real time de actuele status van partijen te visualiseren of een selectie van partijen te visualiseren en daaraan een (logistieke) actie te koppelen is cruciaal om op een efficiente manier logistiek te bedrijven op grote locaties met veel containerbewegingen en partijbewerkingen. Dit maakt het dat de logistieke functie op onze 10 hectare grote opkweeklocatie aan de Cyclamenweg slechts 1 FTE bedraagt"