Over Florinco

Florinco BV ontwikkelt software voor de glastuinbouw.

Florinco is per 1 oktober 2013 opgericht. We zijn dus een jong bedrijf, maar hebben desalniettemin tientallen jaren ervaring in de tuinbouwautomatisering. We zijn immers ontstaan uit het moederbedrijf Berg Hortimotive. 

Missie

De winstgevendheid van onze klanten in de glastuinbouw verbeteren,  door inzet van standaard-oplossingen, gebruik makend van  nieuwste technologieën.

Visie

Wij zijn goed in het ontwikkelen van standaard-software, voor de productie(planning) van glastuinbouwbedrijven.  

We zijn niet gelieerd aan leveranciers van installaties en machines. Wij geloven dat onze klanten goed in staat zijn om de juiste keuze te maken voor installaties, machines en apparatuur. Wij respecteren de keuzes van onze klanten op dit gebied, en wij zorgen ervoor dat uw investering geborgd is, doordat wij koppelen met deze installaties, machines en apparatuur.

Wij realiseren ons dat u ook met andere software-systemen wilt werken, bv voor Verkoop, Financiële Administratie of Arbeidsregistratie. Wij koppelen onze gegevens aan uw andere software-oplossingen. We geloven in geïntegreerde oplossingen. We onderkennen tegelijkertijd dat u voor verschillende domeinen verschillende software-oplossingen wenst te kiezen, en we koppelen onze gegevens aan uw andere software-oplossingen. 

We zijn tegenstander van de ERP-gedachte, waarbij u alleen een geïntegreerde oplossing verkrijgt, als u alle modules bij de ERP-leverancier moet aanschaffen.