Software engineering

Florinco heeft met BergVision een schitterend product in huis voor de sector glastuinbouw. De kennis en kunde die we in huis hebben gebruiken we ook in andere sectoren zoals industriĆ«le wasserijen en de voederindustrie en voor het ontwikkelen van nieuwe producten voor de 'smart industry', zoals indoor positioning systems. Wilt ook gebruik maken van de technische knowhow van Florinco, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Consultancy

Het traject wat moet leiden tot een keuze voor nieuwe software doorlopen onze klanten niet dagelijks. Wij maken dagelijks mee en weten uit eigen ervaring wat het is om software te implementeren in een tuinbouw bedrijf. Deze kennis zetten we graag in om u te ontzorgen in het ICT beslistraject. Een consultant van Florinco maakt een complete analyse van uw organisatie, waarbij uw werkprocessen nauwkeurig worden beschreven en aanbevelingen gedaan die leiden tot een effectieve inzet van ICT voor uw organisatie. Het resultaat in de vorm van een functioneel ontwerp kunt u gebruiken als input voor een aanbesteding.

Onze jarenlange ervaring met implementaties van productie software zetten we ook graag voor u in tijdens het traject van automatisering zelf. Wij hebben immers al vaker meegemaakt hoe zo'n traject verloopt en zijn graag uw sparringpartner bij het oplossen van bottlenecks tijdens het invoeren van uw nieuwe software. Door onze praktisch aanpak komen we samen met u tot resultaat.

Project management

Florinco heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen EN implementeren van software, zowel in de tuinbouw sector als daarbuiten. Wat met name heel zichtbaar is naar u als klant is wanneer de implementatie van onze software systemen in uw organisatie zo soepel mogelijk verloopt. Daarom is het belangrijk om het projectmanagement goed te organiseren. Als dat in orde is ontstaat er rust en duidelijkheid, waardoor stap voor stap uw organisatie gereed gemaakt voor de toekomst. Ondersteunend hieraan is de SCRUM methode, waarbij telkens in korte sprints van 2 weken stukken functionaliteit worden opgeleverd en door u als klant vervolgens worden geimplementeerd in de werkprocessen van uw organisatie. Zo groeit uw werkproces en dus uw organisatie gelijktijdig met uw software implementatie. Afhankelijk van de omvang van het project kan er een interne en externe projectleider benoemd worden. Desgewenst wordt in de grotere projecten ook gewerkt met een stuurgroep.